OVERVEJER I AT SÆLGE?

Så er en GRATIS salgsvurdering fra CARLSSONLIVING et godt sted at begynde.
Bestil en gratis salgsvurdering med det samme, så kommer vi forbi hurtigst muligt og gennemgår ejendommen samt udarbejder et professionelt vurderingsoplæg - så er I godt klædt på til at få SOLGT Jeres bolig.

Se i øvrigt et udpluk af vores referencesalg under SOLGTE BOLIGER.


Bestil salgsvurdering


Vælg en lokal Ejendomsmægler

Det er vigtigt at vælge en lokal Ejendomsmægler, som kender byen og det lokale ejendomsmarked og ved hvad køberne efterspørger - vi har mange års erfaring fra området og et indgående lokalkendskab. Vi bor selv i Vedbæk og færdes i området hver dag.
Det betyder, at vi dagligt møder vores kunder og har løbende kontakt med mange potentielle købere. Derudover har vi et stort netværk og et omfattende køberkartotek, som vi har opbygget gennem mange år.
Det kan I som sælgere få gavn af, da vi måske allerede har kontakt med flere potentielle købere til Jeres ejendom.

Skuffesalg

Ønsker I ikke at opstarte salget af Jeres ejendom officielt, så tilbyder vi også såkaldte skuffesalg/diskrete salg - det betyder, at vi har fokus på at sælge Jeres ejendom diskret, uden at den eksponeres på nettet eller i aviserne.
For mange er en bolighandel den største og vigtigste investering som foretages - derfor er en bolighandel hos os et seriøst samarbejde mellem os og dig som sælger - vi lytter til vores kunder, og sætter en ære i opfylde deres ønsker og drømme.

Hver bolighandel er forskellig, og skal tilrettelægges individuelt - vi skræddersyer derfor salgsarbejdet efter ejendommen og sælgers ønsker.

Udlejning

Vi har et stort netværk indenfor større danske virksomheder samt relocationbureauer, så hvis I ikke kan/vil sælge boligen lige nu eller skal udstationeres i nogle år, så kan I med fordel UDLEJE jeres bolig via os. Vi finder lejeren og udarbejder lejekontrakten efter gældende lovgivning.
Vi har beskæftiget os med boligudlejning i flere år og har således den fornødne ekspertise, indsigt og netværk i København & Nordsjælland.

Kontakt os og hør nærmere om Jeres muligheder for et succesfyldt SALG eller UDLEJNING gennem CARLSSONLIVING.