C A R L S S O N L I V I N G

Daniel Carlsson
Daniel Carlsson
Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE
Nina Carlsson
Nina Carlsson
Ejendomsmægler MDE & AU Finansiel Rådgivning

FLID, HÅRDT ARBEJDE & IHÆRDIGHED

Vi har et indgående lokalkendskab og stor indsigt i ejendomsmarkedet og lovgivningen. Derudover har vi sammenlagt områdets største lokale berøringsflade og netværk, hvilket er et vigtigt aktiv, når vi er i dialog med områdets købere og sælgere.

Daniel Carlsson bor i Vedbæk og er opvokset i Hørsholm/Rungsted Kyst. Allerede som barn havde ejendomme hans store interesse, og cykelturene hjem fra skolen, blev ofte stoppet ved byens førende ejendomsmægler. Han begyndte i ejendomsmæglerbranchen i 1999, og er uddannet ejendomsmægler samt valuar. I 2008 blev behovet for sit eget firma så stort, at han etablerede CARLSSONLIVING Ejendomsmægler & Valuar. Han var forinden vicedirektør for en førende liebhavermægler, havde opbygget succesrige liebhaverforretninger på Frederiksberg, Østerbro samt en toneangivende projektafdeling i City. Spørger man Daniel, er ”mægler-livet” mere en livsstil end et arbejde – det er hans interesse! Han er empatisk og har en særlig evne til at fortolke en ejendom, og præsentere ejendommene fra sit bedste – en ofte overset vinkel, til stor værdi for sine kunder.

Nina Hadkins Carlsson bor i Vedbæk. Hun er uddannet ejendomsmægler, har en akademiuddannelse i Finansiel Rådgivning og er endvidere syns- & skønsmand for Dansk Ejendomsmæglerforening. Nina har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2004, og arbejder i dag med sin mand og sparringspartner, Daniel Carlsson. Nina er tidligere Adm. Direktør for en eksklusiv liebhaver-kæde med flere forretninger i København og Nordsjælland, og har stor erfaring med flere typer ejendomme og komplekse sager. Hun er en ildsjæl, arbejdsom og har gennem årene hjulpet flere af Danmarks største ejendomsselskaber og utallige private med at sælge deres ejendomme - og man kan altid forvente en professionel rådgivning og stor fordybelse i ejendommene.ERFARING & INTERESSE

Hos CarlssonLiving er fundamentet mange års erfaring med det lokale ejendomsmarked samt en stor interesse for ejendomme generelt.

Dette kommer vores kunder til gavn, da vi tilrettelægger hver handel ud fra den enkelte ejendom og det segment den pågældende bolig henvender sig til.

Oplev et udpluk af vores referencesalg under SOLGTE BOLIGER.