Sandbjergvej 6B, 2970 Hørsholm

På landet tæt på byen med mulighed for heste og dyr

SANDBJERG - På landet tæt på byen med mulighed for heste og dyr

Skøn og sjælden udbudt landlig ejendom i det dejlige og naturskønne Sandbjerg med højt til himlen, tæt på skov, landlig natur, Øresund samt gode indkøbsmuligheder i Hørsholm. Den dejlige grund er velplantet og nem at holde med hyggelige terrasser og skønne solrige gårdhaver, derudover er der yderligere tilhørende indhegnet fold med mulighed for at opføre hestestald. Endvidere er der flot anlagt indkørsel med aut. låge og stor dobbelt carport med tilhørende isoleret udhus og stort loftrum over udhus/carport til opbevaring. På grunden er desuden opført stort anvendeligt skur/udhus(ikke godkendt) som er velegnet til mange formål.

Ejendommen er opført i år 2000 og fremtræder ekstremt velholdt og indflytningsklar og udført i flotte tidsløse og gedigne materialer. Rundt om ejendommen er der anlagt flere forskellige terrasser og hyggelige gårdmiljøer, hvor der er mulighed for privatliv og sol hele dagen.

Pæn entré med garderobe, flot badeværelse med brus og trappe til 1. sal. Stor lys spise-/opholdsstue i vinkel med flotte hvidpigmenterede plankegulve. Den store lyse opholdsstue ligger i direkte og åben forbindelse til det flotte veludstyrede køkken - stuen er meget hyggelig med stemningsfuld brændeovn og flere udgange til de skønne terrasser. Køkken er meget stilrent og fuldt udstyret med god plads til at tilberede middagen. Fra køkkenet er der direkte udgang til god bryggers/hverdagsentré med garderobe og vaskesøjle.

1. sal
Stort lyst og møblerbart repos som er velegnet til kontor, legerum eller lektie-/hyggekrog til børnene. Stort soveværelse med indbygget skabe. To gode og lyse børneværelser samt pænt lyst badeværelse med brus og god skabsplads.

En super skøn familiebolig i landlige omgivelser på stor solrig grund med flot solitær beplantning.

Kontakt os

  • Daniel Carlsson

  • Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE
  • T: 70 70 10 45
  • M: 28 30 03 23

Kontakt os

Bestil fremvisning