Sdr. Jagtvej 6B, 2970 Hørsholm

Spændende ejendom med vid udsigt mod kavalerboligerne og Slotsparken

Denne spændende og indbydende ejendom ligger højt på den kuperede grund, med den flotteste udsigt til Kavalerboligerne og Slotsparken omkring kirken. Ejendommen ligger helt perfekt og totalt ugeneret i det eftertragtede Folehavekvarter, med kort afstand til skoven, søerne samt indkøb og skole.
 
Ejendommen rummer mange gode og lyse kvm. med spændende indretningsmuligheder - de mange kvm. er fordelt på store lyse stuer samt store værelser. Indretningen er ideel til en familie, da der er separate afdelinger til forældrene og børnene. Forældreafdelingen rummer bl.a. eget badeværelse og walk-in garderobe.
Fra de store stuer er der den flotteste udsigt og masser af dejligt lys. 
 
Den store parklignende grund består af flot lang indkørsel, som elegant fører op til ejendommens carport og indgangsparti. Boligen er omkranset af flere gode og solrige terrasser samt en hyggelig baghave med lille sø. Den store forhave er smukt skrående og totalt ugenert.Derudover er der flere gode udhuse, som er velegnet til mange formål.
 
Ejendommen er i sin tid til- og ombygget med hjælp fra den anerkendte Arkitekt Tage Lyneborg, som har tilført ejendommen nogle spændende rum og vinkler.
 
Kontakt os og få en spændende fremvisning af denne enestående og sjælden udbudte ejendom.

Kontakt os

  • Daniel Carlsson

  • Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE
  • T: 70 70 10 45
  • M: 28 30 03 23

Kontakt os

Bestil fremvisning