Agiltevej 10, 2970 Hørsholm

Skøn familiebolig direkte til smuk kuperet natur og sø

Denne flotte og gennemførte familiebolig er beliggende på eventyrlig parklignende grund direkte til idyllisk sø. Grunden er på 6.000m2 med flot skovbeplantning og rigt fugle- og dyreliv - her bor man helt ugenert, med fred og ro i pagt med naturen.
 
Overalt fra de store vinduespartier eller den store sydvendte terrasse er der den flotteste udsigt til søen og parken med sol og lys hele dagen og de flotteste solnedgange.  
 
Den arkitekttegnede ejendom er opført i 2006. Huset er fuldmuret i blødstrøgne brune mursten for at gå i et med naturen og har engoberet tegl.  
 
Boligen er 314m2 med høj kælder/underetage samt dobbelt carport.   Indvendigt fremstår ejendommen med sine hvide vandskurede vægge og høje lofter indbydende og lys.  
 
Den optimale planløsning med master bedroom-afdeling med stort walk-in og badeværelse med jacuzzi i den ene ende af huset og børne-/værelsesafdeling i den anden, opdeles af den præsentable opholdsafdeling med stue og køkken-alrum med lofter til kip. Opholdsstuen har åben gaspejs og  panorama udsigt til naturen, ligeledes har køkken/alrum panorama udsigt og en lukket gaspejs. I køkkenet er der alt i hårde hvidevarer samt quooker, affaldskværn, vinkøleskabe og varmeskuffe.
 
Underetagen byder på et stort lyst rum, velegnet til mange formål samt viktualierum og stort bryggers med vasketøjs nedfald fra det ovenliggende gæste/børnebadeværelse.
 
Boligen har jordvarmeanlæg, gulvvarme i hele huset, IHC-el, indbyggede skabe i værelserne alle med spejl, indbyggede persienner i ruderne i master bedroom-afdelingen samt støbt terrasse med el-markise udendørs,   
 
Dette er en helt særlig ejendom med mange eksklusive løsninger, beliggende i et af landets mest eftertragtede områder med landlig idyl, tæt på indkøb, skoler, golfklub og infrastruktur - "på landet i byen".

Kontakt os

  • Daniel Carlsson

  • Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE
  • T: 70 70 10 45
  • M: 28 30 03 23

Kontakt os

Bestil fremvisning