Slotsalleen 10C, 2930 Klampenborg

Håndværkertilbud - på en af Klampenborgs bedste adresser

En sjælden udbudt ejendom er ingen overdrivelse, da dette smukke halve dobbelthus på 96 etagemeter, altid har været i DSB's eje og nu udbydes til offentligheden.
 
Ejendommen er beliggende på en af Klampenborgs absolut bedste adresser - nær Øresund, Arne Jacobsens ikoniske "Bellevue strand",  Teatret, Dyrehaven, restaurant m.m. samt få minutters kørsel til Charlottenlund, som byder på et væld af forretninger, indkøb, cafeer m.m.
 
Boligen trænger indvendig til en gennemgribende renovering, men her er virkelig mulighed for at skabe sit eget drømme-hjem, for rammerne er absolut til stede. Ejendommen er opført i år 1897 og tegnet af chefarkitekt Heinrich Wenck, som også har tegnet Københavns Banegård og Kystbanens stationer, hvor han modtog præmier for sidstnævnte. 
 
Ejendommen er et halvt dobbelthus i 2 plan og rummer 96 etagemeter ialt (heraf 74 m2 godkendt til beboelse + loftareal på 22 m2, som ikke er godkendt til beboelse). Ejendommen er beliggende på en 713 m2 stor, hyggelig og gammel bevokset grund med flere gamle frugttræer og -buske samt et ældre udhus. Så køber kan sætte sit eget præg på haven. Ejendommen har fået nyt tag i år 2001. 
 
Ejendommen har en bevaringsværdi 3, dvs der ikke må ændres eller ombygges i det ydre uden Kommunalbestyrelsens tilladelse.
 
Vi glæder os til at byde jer velkomne.

Kontakt os

  • Nina Hadkins Carlsson

  • Ejendomsmægler MDE & AU Finansiel Rådgivning
  • T: 26 82 82 12
  • M: 26 82 82 12

Kontakt os

Bestil fremvisning