Kohaven 1, 2970 Hørsholm

Drømmer I om masser af plads til familien, sjæl og charme samt en central placering tæt på alt, så er denne smukke palæejendom på 452 etagemeter noget for jer. Ejendommen ligger yderst centralt, midt i Hørsholm/Rungsted tæt på den skønne natur i slotsparken, skoven og Øresund samt tæt på de mange gode indkøbsmuligheder i gågaden og Midtpunkt. Derudover er der kort afstand til skoler, institutioner og sport. Her er kort sagt alt indenfor kort afstand.
 
Bag ejendommens flotte og markante facade gemmer sig en enestående og velbevaret bolig, som løbende er vedligeholdt og moderniseret med stor respekt for de oprindelige detaljer og byggeskikke. Her er højt til loftet, smukke fyldningsdøre og vinduespartier samt stuk og sildebensparket i flere af rummene.
 
Ejendommen byder på flot hall med højt til loftet og originale indbyggede garderoberum. Herfra fløjdøre til kontor/herreværelset med stemningsfuld brændeovn. Derudover er der to meget store og imponerende opholdsstuer en suite bl.a. med muret pejs og smukt kig til den frodige have. Endvidere et dejligt lyst køkken.
 
1.sal indeholder seks store værelser, hvoraf der er indrettet stor forældreafdeling med stort master bedroom med stor walk-in garderobe samt eget bad. Derudover endnu et badeværelse til de fire øvrige værelser.
 
Underetagen består af flere store disponible rum, bl.a. gildestue, bryggers-/vaskerum, stort depotrum samt stemningsfuld vinkælder.
 
Via den præsentable indkørsel med plads til flere biler, ankommer I til ejendommen gårdsplads med bl.a. stor garage med god plads til hobby, atelier, værksted, bil, motorcykel mv. Selve garagerummet er meget imponerende med højt til loftet og god af plads.
 
Ejendommen ligger perfekt i forhold til natur, indkøb, skoler, sport mv. og er således særdeles egnet til den store aktive familie.

Kontakt os

  • Daniel Carlsson

  • Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE
  • T: 70 70 10 45
  • M: 28 30 03 23

Kontakt os

Bestil fremvisning