Søvang 49, 2970 Hørsholm

Flot og gennemført familievilla i Folehavekvarteret
 
Denne flotte familievilla er beliggende på lille lukket villavej i det eftertragtede Folehavekvarter, på stor solrig grund med flot og stemningsfuld beplantning.
Med denne eftertragtede beliggenhed er der kort afstand til skoven, naturen omkring aboretet, slotsparken med den ikoniske kirke samt de mange gode shoppingmuligheder i Hørsholm Midtpunkt. Derudover nem og hurtig adgang til områdets skoler og institutioner.
 
Ejendommen er særligt flot renoveret i super lækker stil med mørke gulve, tapeter, store vinduespartier, åben planløsning og et materialevalg i et højt niveau.
 
Stor møblerbar entre med garderobe - Kæmpe stor opholdsstue med muret pejs med indsats. Stuen ligger i direkte og åben forbindelse til det store køkken/alrum og spisestue - God forældreafdeling med stort soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til stilfuldt badeværelse med kar - Stor børne-/teenageafdeling med to store værelser og eget lækkert bad (mulighed for i alt 3 værelser) - Stort funktionelt bryggers/vaskerum med egen udgang til indkørsel/carport. Endvidere godt og rummeligt loft med gulv og god plads til opbevaring.
 
Den store grund er indrettet med dejlig solrig have med stor ugenert terrasse med stemningsfuld muret pejs, samt stor præsentabel indkørsel med carport og godt skur/arbejdsrum/værksted. 
 
En spændende og utraditionel bolig i Hørsholms bedste villakvarter.

Kontakt os

  • Daniel Carlsson

  • Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE
  • T: 70 70 10 45
  • M: 28 30 03 23

Kontakt os

Bestil fremvisning