Overvejer I at sælge?

Så er en GRATIS salgsvurdering fra CarlssonLiving et godt sted at begynde. 
Bestil en gratis salgsvurdering med det samme, så kommer vi forbi hurtigst muligt og gennemgår ejendommen samt udarbejder et professionelt vurderingsoplæg - så er I godt klædt på til Jeres kommende boligjagt.

Se i øvrigt et udpluk af vores referencesalg under SOLGTE BOLIGER.

Det lokale ejendomsmarked lige nu
Ejendomsmarkedet i Rudersdal og Hørsholm kommune er særdeles interessant i øjeblikket, da nabokommuner som Lyngby-Taarbæk, Gentofte og København har højere salgspriser og kortere liggetider. 
Vi fornemmer en forsat stigende efterspørgsel og stor interesse for at købe ejendom i dette pragtfulde område - lige ved Øresund og den dejlige natur. 
Du kan i øjeblikket få mere for dine penge ved at købe ejendom i Rudersdal eller Hørsholm i forhold til i København, Gentofte og Lyngby-Taarbæk.

Vælg en lokal Ejendomsmægler
Det er vigtigt at vælge en lokal Ejendomsmægler, som kender byen og det lokale ejendomsmarked og ved hvad køberne efterspørger - vi har mange års erfaring fra området og et indgående lokalkendskab. Vi bor i Vedbæk og færdes i området hver dag.
Det betyder, at vi dagligt møder og har kontakt med mange potentielle købere samt råder over et eksklusivt netværk og et omfattende køberkartotek, som vi har opbygget gennem mange år. 
Det kan I som sælgere få gavn af, da vi måske allerede har kontakt med flere potentielle købere til Jeres ejendom.

Skuffesalg
Ønsker I ikke at opstarte salget af Jeres ejendom officielt, så tilbyder vi også såkaldte "skuffesalg" - det betyder, at vi har fokus på at sælge Jeres ejendom diskret, uden at den eksponeres på nettet eller i aviserne.

For mange er en bolighandel den største og vigtigste investering som foretages - derfor er en bolighandel hos os et seriøst samarbejde mellem os og sælger - vi lytter til vores kunder, og sætter en ære i opfylde deres ønsker og drømme.

Hver bolighandel er forskellig, og skal tilrettelægges individuelt - vi skræddersyer derfor salgsarbejdet efter ejendommen og sælgers ønsker. 

Udlejning
Vi har et stort netværk indenfor større danske virksomheder samt relocationbureauer, så hvis I ikke kan/vil sælge boligen lige nu eller skal udstationeres i nogle år, så kan I med fordel UDLEJE jeres bolig via os. Vi finder lejeren og udarbejder lejekontrakten efter gældende lovgivning. 
Vi har beskæftiget os med boligudlejning i flere år og har således den fornødne ekspertise, indsigt og netværk i København & Nordsjælland.

Kontakt os og hør nærmere om Jeres muligheder for et succesfyldt SALG eller UDLEJNING gennem CarlssonLiving.

Bestil salgsvurdering

Er ny bolig fundet?

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.