Eksklusiv stor boligbutik midt i Vedbæk

Et personligt engagement, en særlig omhu og et indgående lokalkendskab - det er kerneværdierne når vi sælger eller udlejer din bolig. 

Vi lægger vægt på tæt dialog og intens opfølgning i hele forløbet, så du altid er helt ajour med salgets udvikling og købernes tilbagemelding.

Vi sætter en ære i at give vores købere/sælgere samt lejere/udlejere den bedste service og mest kompetente rådgivning.

Hver ejendomshandel skræddersyes efter den enkelte kundes specifikke ønsker, så vores kunder oplever, at deres bolighandel er i centrum.

Se et udpluk af vores referencesalg under SOLGTE BOLIGER.

Markedsføring
Skal Jeres ejendom sælges eller udlejes ordentligt, så er det vigtigt at ejendommen præsenteres markant og på flotteste vis. Vi gør derfor en ekstra stor indsats for at præsentere ejendommene elegant på nettet, i Børsen Weekend, Berlingske Liebhaver, områdets lokalaviser og ikke mindst i elegante oplyste displays i vores store vinduefacade midt i Vedbæk.

Udover vores egen hjemmeside, så vises de boliger vi har til salg & leje på de største landsdækkende boligportaler som Boligsiden.dk, Boliga.dk, Boligportal.dk, Lejnu.dk samt på samtlige af kædemæglernes hjemmesider - med denne omfattende eksponering, så bliver de ejendomme vi har til salg set af alle potentielle købere.

Vi bruger intelligent markedsføring og de Sociale netværk til at eksponere og sælge Jeres bolig - det betyder, at Jeres bolig bliver eksponeret på FaceBook og LinkedIn, hvor vi har mulighed for at nå et segment, som måske ikke er aktive boligsøgende.

Eksklusivt netværk
Vi har gennem årene solgt & udlejet mange af områdets flotte liebhaverejendomme, og har derfor et stort kendskab, ekspertise, indsigt og eksklusivt netværk til netop denne type boliger.

Vi støtter lokalområdet
Vi er aktive i lokalområdet, derfor støtter vi Vedbæks lokale handelsforening, som gør et stort stykke arbejde for at gøre Vedbæk By til den hyggeligste handelsby langs Øresunds kyst - se mere her: www.vedbaekhandel.dk eller www.vedbaekstationsvej.dk

Derudover støtter vi Vedbæk Sejlklub, Vedbæk Tennisklub www.vedbaektennis.dk, Rudersdal Boldklub www.rudersdalboldklub.dk samt eliteidrætten i Hørsholm gennem vores medlemskab i Team Hørsholm - se mere her: www.team.horsholm.dk samt via vores partnerskab med Rungsted Ishockey Klub www.rungsted.is

Vi støtter også Vedbæk Børnehus, som er en hyggelig selvejende institution med integreret børnehave & vuggestue.

Vores seneste tiltag er opsætning af en ny bænk Vedbæk Havn - så ta' et hvil på vores bænk, næste gang du besøger havnen.

Skal vi også SÆLGE eller UDLEJE din bolig?

Besøg vores flotte showroom

Kom forbi Vedbæks eneste ejendomsmægler-
butik og få en hyggelig snak om det lokale boligmarked.

Vores forretning ligger med facaden ud til byens travle handelsgade (Vedbæk Stationsvej) med de mange spændende butikker og hyggelige caféer og spisesteder.
Herfra servicerer vi områdets boligkøbere- & sælgere, indtil de får solgt deres bolig og finder drømmeboligen.