Eksklusiv boligbutik midt i Vedbæk

Et personligt engagement, en særlig omhu og et indgående lokalkendskab - det er kerneværdierne når vi sælger eller udlejer din bolig. 
Vi lægger vægt på tæt dialog og intens opfølgning i hele forløbet, så du altid er helt ajour med salgets udvikling og købernes tilbagemelding.

Vi har stor erfaring indenfor salg, vurdering og udlejning af villaer & ejerlejligheder i København & Nordsjælland - på baggrund af denne erfaring skræddersyr vi salget/udlejningen efter hver enkelt ejendom, så betingelserne for et succesfyldt resultat er opfyldt.

Se et udpluk af vores referencesalg under SOLGTE BOLIGER.

Markedsføring
Skal Jeres ejendom sælges eller udlejes ordentligt, så er det vigtigt at ejendommen præsenteres markant og på flotteste vis. Vi gør derfor en ekstra stor indsats for at præsentere ejendommene elegant på nettet, i Børsen Weekend, Berlingske Liebhaver og områdets lokalaviser.

Udover vores egen hjemmeside, så vises de boliger vi har til salg & leje på de største landsdækkende boligportaler som Boligsiden.dk, Boliga.dk, Boligportal.dk, Lejnu.dk samt på samtlige af kædemæglernes hjemmesider - med denne omfattende eksponering, så bliver de ejendomme vi har til salg set af alle potentielle købere.

Vi bruger de Sociale netværk aktivt til at eksponere og sælge Jeres bolig - det betyder at Jeres bolig vil blive eksponeret på FaceBook og LinkedIn, hvor vi har mulighed for at nå et segment som måske ikke er aktive boligsøgende.

Med zView har de interesserede købere mulighed for, virtuelt, at bevæge sig rundt i de boliger vi har Til Salg - det giver en anerledes oplevelse frem for at klikke på almindelige fotos.

Eksklusivt netværk
Vi har gennem årene solgt & udlejet mange af områdets flotte liebhaverejendomme, og har derfor et stort kendskab, ekspertise, indsigt og eksklusivt netværk til netop denne type boliger.

Vi støtter lokalområdet
Vi er aktive i lokalområdet, derfor støtter vi Vedbæks lokale handelsforening, som gør et stort stykke arbejde for at gøre Vedbæk By til den hyggeligste handelsby langs Øresunds kyst - se mere her: www.vedbaekhandel.dk eller www.vedbaekstationsvej.dk

Derudover støtter vi Vedbæk Tennisklub www.vedbaektennis.dk samt alle sports- & idrætsfaciliteterne samt eliteidrætten i Hørsholm gennem vores medlemskab i Team Hørsholm - se mere her: www.team.horsholm.dk samt via vores partnerskab med Rungsted Ishockey Klub www.rungsted.is

Vi støtter også Vedbæk Børnehus, som er en hyggelig selvejende institution med integreret børnehave & vuggestue.

Vores seneste tiltag er opsætning af en ny bænk Vedbæk Havn - så ta' et hvil på vores bænk, næste gang du besøger havnen.

Skal vi også SÆLGE eller UDLEJE din bolig?

Besøg vores flotte showroom

Kom forbi Vedbæks eneste ejendomsmægler-
butik og få en hyggelig snak om det lokale boligmarked.

Kontoret ligger med facaden ud til den travle Gøngehusvej - på hjørnet af Vedbæk Stationsvej.
Herfra servicerer vi områdets boligkøbere- & sælgere, indtil de får solgt deres bolig og finder drømmeboligen.