Flid, Hårdt arbejde & Ihærdighed

Vi er et team på 4, som alle har et indgående lokalkendskab og stor indsigt i ejendomsmarkedet og lovgivningen. Derudover har vi sammenlagt områdets største lokale berøringsflade og netværk, hvilket er et vigtigt aktiv, når vi er i dialog med områdets købere og sælgere. 

Daniel Carlsson bor i Vedbæk, og er opvokset i Hørsholm/Rungsted Kyst. Allerede som barn havde ejendomme hans store interesse, og cykelturene hjem fra skolen, blev ofte stoppet ved byens ejendomsmægler butiksvinduer, hvor han kiggede på ejendommene. Han begyndte i ejendomsmæglerbranchen i 1999, og er uddannet ejendomsmægler samt valuar. Daniel styrer professionelt forhandlinger, salg, vurdering, udlejning samt komplekse beregninger af større byggerier og ejendomme. I 2006 blev han udnævnt til vicedirektør for en førende liebhavermægler, efter at han havde opbygget 2 succesrige liebhaverforretninger på Frederiksberg og Østerbro samt en toneangivende projektafdeling i City. 
I 2008 blev behovet for sit eget firma så stort, at han etablerede CarlssonLiving Ejendomsmægler & Valuar. Spørger man Daniel, er det mere en livsstil end et arbejde – det er hans interesse! Hans engagement hos kunderne, empati og ihærdighed, kommer altid til udtryk i hans handler. 

Nina Hadkins Carlsson bor i Vedbæk, og har været aktiv i ejendomsmæglerbranchen siden 2004. Nina er uddannet ejendomsmægler, har en akademiuddannelse i Finansiel Rådgivning og er endvidere syns- & skønsmand for Dansk Ejendomsmæglerforening. Nina har været i CarlssonLiving med sin sparringspartner og mand, Daniel Carlsson, siden 2014. Hun var forinden Adm. Direktør for en markedsledende liebhaver-mægler med flere forretninger i København og Nordsjælland. Nina er en ildsjæl, arbejdsom og meget vellidt blandt sine kunder. Hun har især et stort netværk indenfor professionelle aktører, og bliver hyret af Danmarks største ejendomsselskaber og af Staten, til at sælge deres ejendomme. Selvom mange af kunderne er professionelle, holder hun sig aldrig tilbage med salg eller udlejning for private - og man kan altid forvente en professionel rådgivning og stor fordybelse i ejendommene. 

Peter Suhr bor i Rungsted Kyst, og kender ”Gud og enhver mand”. Peter er uddannet Ejendomsmægler, og har i det meste af sit liv været selvstændig med succesrige forretninger i København og Rungsted. Han har været en anerkendt erhvervsmægler og solgt nogle af landets største domicilejendomme, men har de sidste mange år beskæftiget sig som boligmægler med en forkærlighed for liebhaveri. Peter er altid god for en historie og lever af sit netværk, som er opbygget gennem en professionel karriere i ejendomsbranchen siden 70'erne. Med hans mangeårige erfaring og utallige ejendomshandler i bagagen, kender Peter ofte sine kunder – hvis ikke direkte, så et led i generationerne, for slet ikke at nævne ejendommene, som han ofte har været involveret i. Peter smider altid hvad han har i hænderne for en kunde, og hans ordentlige facon og behagelige sind, har været nøglen til hans succes.

Bo Levisen bor i Hørsholm/Rungsted Kyst, har en udpræget entreprenørånd og et fantastisk, positivt sind. Bo har læst Cand. Merc. på CBS, og har udelukkende beskæftiget sig med det hans hjerte banker for - nemlig ejendomme i alle afskygninger; erhvervsejendomme, ejendomsudvikling, boliger samt udenlandske ejendomme. Bo har en særlig evne til at se muligheder i ejendomme, og har altid en idé til at værdioptimere, bygge til/fra, opdele, udstykke eller ændre status. Bo har boet i flere lande, og lært forskellige kulturer fra barnsben, bl.a. flere år på Schweizisk- og Herlufsholm Kostskole samt senere boet og arbejdet som ejendomsmægler i Frankrig i 10 år. Så hvis du overvejer at købe bolig i Sydfrankrig eller de franske alper, er Bo altid behjælpelig. Bo strækker sig langt for sine kunder og giver sig altid god tid til en boligsnak eller et godt råd. Og hvis kunden ringer fra Schweiz, Frankrig, England, Tyskland, Østrig, Sverige eller Norge kan Bo naturligvis sproget flydende. 

Erfaring & Interesse

Hos CarlssonLiving er grundbyggestenene mange års erfaring med det lokale ejendomsmarked samt en stor interesse for ejendomme generelt.
 
Dette kommer vores kunder til gavn, da vi tilrettelægger hver handel ud fra den enkelte ejendom og det segment den pågældende bolig henvender sig til.

Oplev et udpluk af vores referencesalg under SOLGTE BOLIGER.