Flid, Hårdt arbejde & Ihærdighed

Vi sætter en ære i at give vores købere/sælgere samt lejere/udlejere den bedste service og mest kompetente rådgivning.

Hver ejendomshandel skræddersyes efter den enkelte kundes specifikke ønsker, så vores kunder oplever, at deres bolighandel er i centrum.

Vi er et team på 4, som alle har et indgående lokalkendskab og stor indsigt i ejendomsmarkedet og lovgivningen. Derudover så har vi sammenlagt områdets største lokale berøringsflade og netværk, hvilket er et vigtigt aktiv, når vi er i dialog med områdets købere og sælgere. 

Daniel Carlsson bor i Vedbæk og er opvokset i Hørsholm/Rungsted, hvor han altid har været aktiv i lokalområdet. Daniel er uddannet Ejendomsmægler & Valuar og har arbejdet i ejendomsmæglerbranchen siden 1999, hvor han har beskæftiget sig med salg, vurdering og udlejning af ejerlejligheder og villaer i København og Nordsjælland. Derudover var Daniel i en årrække ansat som direktør for en markedsledende Citymægler, hvor han var med til at etablere flere butikker. I 2008 etablerede han Ejendomsmæglerfirmaet CarlssonLiving som i dag har kontor i Vedbæk. 

Nina Hadkins Carlsson bor i Vedbæk og er uddannet Ejendomsmægler og har været aktiv i ejendomsmæglerbranchen siden 2002, hvor hun i flere år arbejdede i København med salg, vurdering og udlejning af boliger og senest som direktør for en markedsledende Citymægler. Nina har et stort netværk i lokalområdet.

Peter Suhr bor i Rungsted, hvor han har et særdeles godt område- og lokalkendskab samt et stort netværk. Peter er uddannet Ejendomsmægler og har været aktiv i ejendomsbranchen siden 70'erne, hvor Peter primært har været selvstændig med anerkendte forretninger i København og Rungsted, med fokus på salg af de mange eftertragtede og ekstraordinære boliger.

Bo Levisen bor i Hørsholm/Rungsted, hvor han har et særdeles godt område- og lokalkendskab. Bo har i mange år beskæftiget sig med bolig- og erhvervsejendomme samt ejendomsudvikling. Derudover har Bo været bosat i Frankrig i en længere periode, hvor han var beskæftiget med salg af boliger i Sydfrankrig og de franske alper. Bo har et godt netværk af franske mæglere og hjælper gerne vores kunder, hvis de overvejer at købe en bolig i Frankrig.

Erfaring & Interesse

Hos CarlssonLiving er grundbyggestenene mange års erfaring med det lokale ejendomsmarked samt en stor interesse for ejendomme generelt.
 
Dette kommer vores kunder til gavn, da vi tilrettelægger hver handel ud fra den enkelte ejendom og det segment den pågældende bolig henvender sig til.

Oplev et udpluk af vores referencesalg under SOLGTE BOLIGER.