Flid, Hårdt arbejde & Ihærdighed

Vi har et indgående lokalkendskab og stor indsigt i ejendomsmarkedet og lovgivningen. Derudover har vi sammenlagt områdets største lokale berøringsflade og netværk, hvilket er et vigtigt aktiv, når vi er i dialog med områdets købere og sælgere. 

Daniel Carlsson bor i Vedbæk, og er opvokset i Hørsholm/Rungsted Kyst. Allerede som barn havde ejendomme hans store interesse, og cykelturene hjem fra skolen, blev ofte stoppet ved byens ejendomsmægler butiksvinduer, hvor han kiggede på ejendommene. Han begyndte i ejendomsmæglerbranchen i 1999, og er uddannet ejendomsmægler samt valuar. Daniel styrer professionelt forhandlinger, salg, vurdering, udlejning samt komplekse beregninger af større byggerier og ejendomme. I 2006 blev han udnævnt til vicedirektør for en førende liebhavermægler, efter at han havde opbygget 2 succesrige liebhaverforretninger på Frederiksberg og Østerbro samt en toneangivende projektafdeling i City. 
I 2008 blev behovet for sit eget firma så stort, at han etablerede CarlssonLiving Ejendomsmægler & Valuar. Spørger man Daniel, er det mere en livsstil end et arbejde – det er hans interesse! Hans engagement hos kunderne, empati og ihærdighed, kommer altid til udtryk i hans handler. 

Nina Hadkins Carlsson bor i Vedbæk, og har været aktiv i ejendomsmæglerbranchen siden 2004. Nina er uddannet ejendomsmægler, har en akademiuddannelse i Finansiel Rådgivning og er endvidere syns- & skønsmand for Dansk Ejendomsmæglerforening. Nina har været i CarlssonLiving med sin sparringspartner og mand, Daniel Carlsson, siden 2014. Hun var forinden Adm. Direktør for en markedsledende liebhaver-mægler med flere forretninger i København og Nordsjælland. Nina er en ildsjæl, arbejdsom og meget vellidt blandt sine kunder. Hun har især et stort netværk indenfor professionelle aktører, og bliver hyret af Danmarks største ejendomsselskaber og af Staten, til at sælge deres ejendomme. Selvom mange af kunderne er professionelle, holder hun sig aldrig tilbage med salg eller udlejning for private - og man kan altid forvente en professionel rådgivning og stor fordybelse i ejendommene.

Erfaring & Interesse

Hos CarlssonLiving er fundamentet mange års erfaring med det lokale ejendomsmarked samt en stor interesse for ejendomme generelt.
 
Dette kommer vores kunder til gavn, da vi tilrettelægger hver handel ud fra den enkelte ejendom og det segment den pågældende bolig henvender sig til.

Oplev et udpluk af vores referencesalg under SOLGTE BOLIGER.