VÆVERHOLM 7,

2970 HØRSHOLM

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.: 4.380
Boligareal: 132 m²
Grundareal: 1000 m²
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1955
Ombygningsår: 2002
Energimærke: E
Tjek Boliglån
SOLGT
Nina Hadkins Carlsson
NINA HADKINS CARLSSON Ejendomsmægler MDE & AU Finansiel Rådgivning nc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 19-925NC

Charmerende familievilla i idylliske rammer

Velkommen til Væverholm 7 – et populært og børnevenligt villakvarter i Hørsholm.
 
Området er oprindeligt et tidligere sommerhusområde, tæt på grønne, smukke omgivelser i Rude Skov og Slotsparken ved Hørsholm Kirke. I dag er det meste af området konverteret til helårsboliger, med flotte, nyopførte ejendomme og børn der leger på de stille villaveje. Det lokale indkøb foretages i Hørsholm centrum, der byder på et rigt handelsliv med gågade, shopping, cafeliv og et storcenter. Her er endvidere gode institutioner, skoler og sågar en skolebus, som kører direkte fra området til Høsterkøb Skole.
 
Ejendommen er et charmerende, sort træhus med hvide, sprossede vinduer, der emmer af idyl. Ejendommens hjerte er den hyggelige stue med et fantastisk lysindfald, loft til kip, fritlagte bjælker, brændeovn og dobbeltdøre til den overdækkede solterrasse. Her er 2 gode soveværelser (mulighed for 3-4 soveværelser), et lyst moderne køkkenalrum, stort badeværelse med badekar og brus samt et praktisk bryggers.
 
Haven består af en 1.000 m2 stor grund med flot, gammel bevoksning, herunder skønne frugttræer, bærbuske og flotte blomsterbede. Endvidere en skøn overdækket terrasse, hvor sommeraftenerne kan nydes, et praktisk anneks/udhus og carport til bilen.. Fra haven er direkte låge til grundejerforeningens store fællesområde, der bl.a. råder over et stort grønt fællesareal med legeplads, fodboldbane, hundegård, svævebane m.m.
 
Vi glæder os til at byde jer velkomne.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op

Nyheder