LAMPEAGER 2,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 6.995.000
Ejerudgift pr. md.: 6.770
Boligareal: 165 m²
Grundareal: 1078 m²
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 2
Byggeår: 1964
Ombygningsår: 1971
Energimærke: C
Tjek Boliglån
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 19-921DC

Stilfuld villa tæt på naturen omkring Maglemosen

Høj kvalitet, stringente linjer og masser af lys - det er nøgleordene i denne karakterfulde villa, hvor der fra ejers side er lagt vægt på detaljerne og åben planløsning.
 
Via indkørsel med plads til 2 biler er der adgang til præsentabel stenbelagt indgangsparti. Den anlagte stenbelægning fortsætter rundt om huset til den store solrige terrrasse/lounge med den skønne pool. Haven er meget solrig og nem at holde.Villaen indeholder 165m2 moderne og nyistandsat bolig med en optimal rumdeling uden spildplads. Derudover er der super godt udhus, med god plads til opbevaring mv. Det kan evt. indrettes til hobbyrum/anneks.
 
Præsentabel entré. Gæstetoilet og bad i eksklusive materialer. Lyst værelse/kontor med udgang til hyggelig solrig terrasse. Husets hjerte er det store og helt fantastiske køkken/alrum, som er flot og harmonisk integreret. Herfra kan du nyde den store solrige have, poolen og lysindfaldet fra de store panoramavinduer. Køkkenet er stilrent med mørke elementer, corian bordplade samt hårde hvidevarer i høj kvalitet. Fra alrummet er der adgang til hyggelig og stemningsfuld tv-stue med indbygget brændeovn. Stor master bedroomafdeling med lækkert soveværelse med direkte adgang til walk-in garderobe samt stort eksklusivt badeværelse med dobbelt brus og spa. Derudover er der stor hverdagsentré/bryggers/vaskerum.
 
En flot og stilren villa til den kvalitetsbevidste køber

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op

Nyheder

Lignende boliger

19-936DC
HOLMEVEJ 15, 2950 VEDBæK PRIS: 6.995.000 KR.