TRØRØDVEJ 10,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 9.195.000
Ejerudgift pr. md.: 9.891
Boligareal: 266 m²
Grundareal: 1421 m²
Antal plan: 3
Kælder: 50 m²
Værelser/stuer: 5 / 3
Byggeår: 1895
Ombygningsår: 2007
Energimærke: E
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 19-882DC

Charmerende og atmosfærefyldt palæ tæt på Vedbæk Havn

Nu udbydes en af Vedbæks smukke og atmosfærefyldte ejendomme, beliggende på den eftertragtede strækning af Trørødvej i kort afstand til Vedbæk havn og strande.

Ejendommen er særlig flot og indbydende i den helt rigtig stil med smukke småsprossede vinduer, flotte detaljer samt samt imponerende højloftede stuer. Haven er en oase for sig med rislende bæk, flot opvokset beplantning og mange hyggelige kroge.

Præsentabel lys entre med store panoramavinduer mod den grønne have. Herfra er der adgang til super god teenageafdeling bestående af to værelser samt pænt badeværelse. Derudover er der 3 stuer, hvoraf opholdsstuen har stemningsfuld pejs med indsats. Stor spisestue evt. med mulighed for at åbne op til køkkenet, så man skaber et stort køkken/alrum mod den skønne solrige have. Derudover er der hyggelig tv-stue. Endvidere er der udgang til flot havestue med store vinduespartier mod den rislende bæk.

1. salen rummer 3 store værelser, heraf det store master bedroom med fransk altan, endvidere stort badeværelse samt walk-in garderobe.

Den store kælder består af flere disponible rum, deriblandt godt bryggers/vaskerum.

En virkelig eftertragtet ejendom, som henvender sig til den kræsne køber, som søger en ejendom med særlig atmosfære ude og inde.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op