STENHOLTSVEJ 27-29,

3480 FREDENSBORG

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 18.250.000
Ejerudgift pr. md.: 11.815
Boligareal: 688 m²
Grundareal: 87001 m²
Antal plan: 3
Kælder: 155 m²
Værelser/stuer: 9 / 5
Byggeår: 1730
Ombygningsår: 2008
Energimærke: D
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-876DC

Fortryllende landsted med den skønneste beliggenhed

Fortryllende landsted med den skønneste beliggenhed

Dette fantastisk flotte landsted ligger i det eftertragtede naturområde mellem Hillerød og Fredensborg med jord direkte til Esrumsø. Ejendommen består af 8,7ha som er fordelt på skøn parklignende grund med store blomstrende rhododendron og stort uspoleret skovområde, hvor der bla. er indhegnet til dåvildt. Via skoven er der direkte adgang til Esrumsø. Der er tilladt jagt på ejendommen.

Det første der møder en er de flotte murede søjler og aut. port som åbner op til den lange præsentable indkørsel, som fører gennem den smukke skov direkte til ejendommens gårdsplads. Ejendommen fremtræder overalt smukt, elegant og meget velholdt og består af tre længer fordelt med det store imponerende hovedhus samt to boliglænger (den ene er i dag indrettet til liberalt erhverv). De mange kvm. og i alt tre boliger gør ejendommen eget til mange formål - f.eks flere generationer, liberalt erhverv/showroom mv.

Den smukke og elegante hovedejendom rummer 310 kvm. herskabelig bolig med højt til loftet, de bedste materialer samt den smukkeste udsigt over parken og skoven. Den præsentable hall med trappe til 1. salen leder videre til de smukke højloftede stuer en suite og det stilfulde snedkerkøkken, som er en skøn arbejdsplads til gastronomen - bl.a. er der madelevator som fører til køkkenet i kælderen - så når der er selskab eller jagtmiddage, så kan køkkenerne nemt forsyne mange sultne gæster.
1. salen er indrettet med flere gode store værelser bl.a. med loft til kip samt opgang til 2. salen som er flot og velindrettet med dejlige lyse rum.
Kælderen er 155 kvm. og indrettet som stor gildestue, grovkøkken samt flere disponible rum.

Den nordlige længe består af 238 kvm. velindrettet bolig med stor stue, køkken, bad samt flere værelser samt endnu en stor opholdsstue på 1. salen.

Den sydlige længe består af 140 kvm. velindrettet bolig ligeledes med køkken, bad samt flere gode værelser. I dag er den indrettet til liberalt erhverv med gode faciliteter.

Overalt fra ejendommens vinduer kan man nyde den smukke natur, skov og park - bl.a. kan man nyde dåvildtet under de gamle bøgetræer. Ejendommen er smukt tilpasset naturen med de flotte røde sten samt stråtaget, som giver en flot kontrast til naturen. Overalt i ejendommen er anvendt flotte, gedigne materialer så som massive plankegulve, smukke småsprossede vinduer med messing hasper, snedkerkøkken samt eksklusive hårde hvidevarer og sanitet.

Det er svært at beskrive så unik en ejendom med ord - herlighederne skal opleves - kontakt os derfor for en fremvisning snarest muligt.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op