KROGEBAKKE 4A,

3140 ÅLSGÅRDE

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 6.495.000
Ejerudgift pr. md.: 6.470
Boligareal: 168 m²
Grundareal: 702 m²
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 2018
Energimærke: A
Nina Hadkins Carlsson
NINA HADKINS CARLSSON Ejendomsmægler MDE & AU Finansiel Rådgivning nc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-849NC

Liebhaveri med fri panoramaudsigt over Øresund på toppen af bakken - et solgt, to tilbage!

I den lille, hyggelige kystby Ålsgårde mellem Hornbæk og Helsingør finder du Krogebakke 4A som sammen med søsterboligen Krogebakke 4C er de to tilbageværende af i alt tre nybyggede luksus-/liebhaverboliger uden bopælspligt.
 
Her får du følelsen af, at tiden går i stå. Trafikken er forsvundet, og du oplever en helt anden ro, bølgens brusen, det glinsende vand og historien fra det oprindelige, lille fiskeleje. Området er de senere år blevet populært og trendy, kendte mennesker er flyttet hertil og ingredienserne til luksus simple living, må siges at være til stede. Dukkerten kan nydes fra den populære badebro "langebro", der ligger få minutters gang fra ejenodmmen.
 
Ejendommen kan benyttes som sommerhus eller helårsbolig, og er indbegrebet af arkitektonisk luksus med stringente linjer og uovertruffen Øresunds udsigt fra 20 meters højde. 
 
Ejendommen er i 2 plan - et stueplan med 3 soveværelser og 2 badeværelser samt øverste plan, der må siges at være ejendommens hjerte. Her finder du det store køkkenalrum / stue med panoramadøre og -vinduer med malerisk udsigt til begge sider. Aftenerne nydes på den store 60 m2 højtbeliggende tagterrasse mod vest, med view over byens tage, kirketårnet og grønne arealer. Fra den østvendte terrasse og grønne have, kan nydes de smukke solop- og nedgangene, der taler for sig selv.
 
Såvel byggeri som haveanlæg er designet med minimal vedligeholdelse for øje og husenes konstruktion efter Bygningsreglementet 2015 giver tilsvarende lave driftsomkostninger. Eftersom de nuværende ejendomsskatter også er sjældent lave for området, er ejendommen således kendetegnet af usædvanligt lave ejer- og driftsudgifter. 
 
Vi glæder os til at byde jer velkomne.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op