GRØNNEVEJ 1,

2830 VIRUM

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 4.195.000
Ejerudgift pr. md.: 2.857
Boligareal: 107 m²
Grundareal: 734 m²
Antal plan: 3
Kælder: 74 m²
Værelser/stuer: 2 / 3
Byggeår: 1927
Ombygningsår: 1947
Energimærke: G
Nina Hadkins Carlsson
NINA HADKINS CARLSSON Ejendomsmægler MDE & AU Finansiel Rådgivning nc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-834NC

Godt køb! Charmerende ejendom på 181 etagemeter med Geels Skov i baghaven


En unik og sjældent mulighed for at erhverve denne ejendom, er ingen overdrivelse, da ejendommen altid har været i sælgers ejertid og for 1. gang udbydes til salg. Og lad dig ikke narre af boligarealets 107 m2, da ejendommen også rummer en super underetage, således ejendommen har 181 etagemeter.
 
Beliggende er ret unik, da du har Geels Skov i baghaven, der byder på smukke naturoplevelser, Kollelev Mose, Vejlesø samt et rigt handelsliv på Virum Torv eller Holte Midtpunkt, hvor både indkøb, shopping og caféer kan nydes.
 
Ejendommen er super charmerende og blev renoveret i 2001-2002 og fik dengang nyt tag, nye vinduer med termo forsatsruder, nye skodder, malet facaden samt zink tagrender.Grunden består af 734 m2 kuperet, grøn oase med gamle æbletræer og plads til masser af leg. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Grønnevej og har en ugeneret stikvej / gode parkeringspladser foran.
 
Du bliver budt velkommen af en åben hall med stor, flot svunget trappe, som giver en dejlig velkomst. Stueplan indeholder gæstetoilet, 2 stuer ensuite, spisestue samt køkken. På 1. salen er badeværelse, stort forældresoveværelse med sydvendt altan, børneværelse samt yderligere et mindre kammer / walk-in closet / kontor. Underetagen består af en rimelig højloftet kælder med 3 gode rum samt fyr-/ vaskerum. Og efter en gang maling, er man kommet rigtigt lang og kan nemt få en super underetage med 2 store værelser (ikke godkendt til beboelse), hvor det ene værelse har direkte udgang til terrassen.
 
I flg. lokalplanen er den maximale bebyggelsesprocent 25% (af grundarealet), dvs der er mulighed for at bygge til.
 
Ejendommen er netop nedsat til en super attraktiv pris og er Virums absolut billigste hus - og med ejendommens herlighedsværdi, vil køber lave en rigtig god handel. Tør du vente længere? Ring for en fremvisning.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op