PINIEHØJ 5,

2960 RUNGSTED KYST

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 8.475.000
Ejerudgift pr. md.: 10.035
Boligareal: 194 m²
Grundareal: 1044 m²
Antal plan: 2
Kælder: 54 m²
Værelser/stuer: 2 / 2
Byggeår: 1961
Ombygningsår: 1987
Energimærke: E
Peter Suhr
PETER SUHR Salg & Vurdering suhr@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-828PS

Liebhaverbolig i eksklusivt område tæt på Øresund

Handy, nem og repræsentativ 1plans bolig beliggende i ekslusivt community bestående af 7 arkitekttegnede ejendomme i forskellig størrelse og individuelt indrettede, tegnet af Bo & Wohlert, der også har tegnet det verdenskendte Louisiana Kunstmuseum i Humlebæk. I parken er fælles privat tennisbane ligesom der på vandsiden af Strandvejen er privat fællessti til Øresund med strand og badebro.

Præsentabel indkørsel til dobbelt carport og indgangsparti. Forstue med stor garderobe og walkin closet, gæstetoilet med bl.a. vaskebordsarrangement, toilet og bruseniche, opholdsafdeling med pragtfuld vestvendt stue på ca. 40 m2 med pejs/pejseindsats og udgang til skøn brostensterrasse med udsigt til den smukke park med rododendren og frugttræer. Spiseafdelng med nyt lækkert køkken i naturtræ med alle hårde hvidevarer. Automatisk skylight over køkkenet.
Soveafdeling med meget stort masterbedroom og pejs. Udgang til helt ugeneret brostensbelagt delvis overdækket gårdhave med flot beplantning. 2 gode værelser. Badeværelse med vaskebordsarrangement, toilet, bruseniche, diverse skabe & håndklædevarmer. Skabsrum til støvsuger m.v.

Underetage med bl.a. vaskeafdeling og stort disponibelt rum med skabe, vinrum m.v. Også udvendig trappe til kælderen.

Området nær skov og Øresund er særdeles eftertragtet og byder på herlige naturoplevelser. Oplev den pulserende stemning på Rungsted Havn med de mange lækre restauranter og cafeer samt de mange lystbåde.

Den smukke fælles park med store græsplæner, rodendren og gamle træer holdes af fællesskabet/gartner.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op