AGGERSHVILE ALLE 16,

2942 SKODSBORG

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 7.900.000
Ejerudgift pr. md.: 6.516
Boligareal: 156 m²
Grundareal: 720 m²
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1785
Ombygningsår: 2018
Energimærke: B
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-826DC

Historiske vingesus i det attraktive Aggershvilekvarter

Denne charmerende og karakterfulde ejendom med stråtag og bindingsværk, er beliggende i det eftertragtede Aggershvilekvarter på skøn og idyllisk grund, tæt på en svømmetur i Øresund eller en dejlig tur i skoven.
 
Ejendommen har for nylig gennemgået en større renovering så det i dag fremtræder som en klassisk bolig i flot indflytningsklar stand med lækre gulve, flotte badeværelser og charmerende landligt køkken. Huset er indrettet med præsentabel entré, herfra er der adgang til to hyggelige stuer en suite, indrettet som henholdsvis opholdsstue og spisestue. Derudover er der stort master bedroom med eget lækkert badeværelse og indbygget skabsvæg. Endvidere endnu et dejligt værelse ligeledes med indbygget skab samt flot badeværelse med brus og gæstetoilet. I forlængelse af det hyggelig køkken ligger godt bryggers/vaskerum, hvorfra der er udgang til den idylliske og smukt beplantede have.
 
1. salen rummer møblerbart repos til f.eks. kontor samt dejligt værelse/opholdsstue. Derudover er der mulighed for depot/opbevaring på den øvrige del af 1. salen.
 
For enden af haven er der den hyggeligste overdækkede terrasse, som oser af sydlandsk atmosfære, her kan man sidde i skyggen af den store vinranke og nyde de herlige omgivelser. I forlængelse af terrassen er der ligeledes et super funktionelt udhus, som er særdeles egnet til mange formål - f.eks. udekøkken, opbevaring eller lign.
 
Denne skønne ejendom, i et af landets mest eftertragtede områder, skal absolut opleves.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op