BOGANISVEJ 8,

2960 RUNGSTED KYST

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 7.495.000
Ejerudgift pr. md.: 11.003
Boligareal: 300 m²
Grundareal: 1200 m²
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 5 / 3
Byggeår: 1972
Energimærke: D
Bo Levisen
BO LEVISEN bl@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-824BL

Stor familievilla i Strandvejskvarteret

Stor familievilla i Strandvejskvarteret

Gedigen og rummelig familievilla i fredeligt og attraktivt villaområde i Strandvejskvarteret - tæt på stemningen Rungsted Havn og den fantastiske omkringliggende natur.

Villaen rummer 300m2 (heraf er 30m2 registreret til erhverv) samt yderligere 30m2 anvendeligt loftsværelse/stue som ikke er godkendt til beboelse.

Stueetagen
Vindfang med adgang til gæstetoilet. Stor præsentabel hall med trappe til 1. sal. Stor lys opholdsstue med flot muret pejs og udgang til skønne terrasser samt i åben forbindelse til den store spisestue. Herfra adgang til stort anvendeligt spisekøkken samt stort brygger/vaskerum. God værelseslænge, ideel til den store børnefamilie, med egen indgang samt 3 gode børneværelser(opr. 4 værelser) og eget bad. Derudover er der depotrum (tidl. sauna) og yderligere brus samt udgang til haven.

1. salen
Møblerbart repos. Stort forældresoveværelse med eget bad. Stor opholdsstue med loft til kip, fritlagte bjælker samt udgang til skøn overdækket balkon med flot udsigt til naturen. Derudover endnu et stort værelse/stue, som ikke er godkendt til beboelse/ophold.

Grunden er 1.200m2 i niveauer med smuk beplantning og dejlige terrasser. Derudover er der dobbelt carport og indkørsel med plads til flere biler.

En spændende villa i attraktivt område, med stort potentiale.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op