ENGHAVE 15,

2960 RUNGSTED KYST

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 10.900.000
Ejerudgift pr. md.: 7.957
Boligareal: 252 m²
Grundareal: 1476 m²
Antal plan: 3
Kælder: 79 m²
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1943
Ombygningsår: 1986
Energimærke: C
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-820DC

Skøn familiebolig i hjertet af Rungsted

På en lille stikvej fra en af de attraktive og helt fredfyldte villaveje i det gamle Rungsted, nær Rungsted Kirke og havnen, ligger denne indbydende villa på i alt 331 etagemeter beliggende på den skønneste anlagte grund med præsentabel indkørsel med perlesten og solrig ugenert have med flot beplantning samt dejlige terrasser, hvor der er sol hele dagen indtil solnedgang.
 
Ejendommens mange, meget lyse og helt istandsatte kvm. er fordelt på flere forskellige niveauer og afdelinger, hvilket giver en spændende og utraditionel indretning, som gør den ideel til den store familie med teenagere, hjemmeerhverv og lignende.
 
Boligens hjerte er det store og centralt placerede køkken/alrum med indbygget brændeovn. I direkte forbindelse ligger den store lyse opholdsstue med smukkeste udsigt og udgang til den fantastiske have. Det stilrene køkken er veludstyret og elegant udført bl.a. med læder på væggen, hvilket giver et smukt og levende udtryk.
 
Fra den rummelige entre er der trappe til hovedhusets 1. sal, som består af stort lyst opholdsrum/repos og to dejlige værelser, hvoraf det ene har udgang til solrig balkon.
 
Et stort og helt ny-istandsat badeværelse finder man lige ved entreen. Fra entreen er der også adgang til værelse, indrettet som walk-in garderobe, hvorfra der er adgang til forskudt niveau. Her er en selvstændig afdeling indrettet som ekstra stue med brændeovn og udgang til haven samt endnu et ny-istandsat badeværelse og opgang til et stort soveværelse på 1. sal.
 
Underetagen består af et stort opholdsrum, som er egnet til mange formål - bl.a. til storskærm/hjemmebio, træning, hobby eller ungdomsværelse. Fra opholdsrummet er der fra to sider direkte adgang til haven. Derudover tilbyder underetagen et stort bryggers/vaskerum og stort disponibelt rum til f.eks vinkælder.
 
Dette er en rigtig eftertragtet bolig med plads til den store familie, som søger de bedste og mest fredfyldte rammer for familielivet med kort afstand til bl.a. skoler, gymnasium, havnen, kystbanen, indkøb og et stort udvalg af sportsfaciliteter.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op