HOVMARKSVEJ 24A,

2920 CHARLOTTENLUND

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Ideel anpart
Kontantpris: 6.495.000
Ejerudgift pr. md.: 4.236
Boligareal: 119 m²
Grundareal: 372 m²
Antal plan: 2
Kælder: 96 m²
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 1902
Energimærke: C
Nina Hadkins Carlsson
NINA HADKINS CARLSSON Ejendomsmægler MDE & AU Finansiel Rådgivning nc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-819NC

Villalejl. på 206 etagemeter med egen have


Hovmarksvej er en af Charlottenlund mest attraktive adresser, og det er ikke uden grund - stille børnevenlig vej med Bernstoffparken - og Dyrehaven placeret i hver ende af vejen. Her er gode skoler, et eksklusivt miljø og rigt handels miljø på Jægersborg Allé, der alt sammen er vigtige ingredienser til de perfekte rammer.
 
Ejendommen er opført i 1902, og fremtræder i utrolig god stand. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt, bl.a. facaderenovering og gennemgået tag for ca 8 år siden og indvendig efterisolering, nye vinduer, dræn, kloak for ca. 12 år siden.
 
Her er tale om en villalejlighed i stueplan med en yderst anvendelig underetage. Allerede fra vejen, får man fornemmelsen af "egen villa". Ejendommen er opdelt således denne anpart har egen indgangsparti, hele forhaven og - baghaven. Groft sagt, er det eneste "fælles" anparterne har, er de halverede ejendomsskatter og øvrige udgifter.
 
Du bliver budt velkommen via egen låge og præsentabel indgangsparti med toppede brosten, der fører til den lyse karnap / entré med adgang til en smuk stue med stuk, svensk kakkelovn og palæruder, nydeligt værelse, toilet, stor spisestue i åben forbindelse med køkkenet og udgang til den østvendte terrasse med helt, ugeneret udsigt. Underetagen er højloftet og har store vinduespartier. Her finder du 3 store "soveværelser" (ikke godkendt til beboelse), kæmpe badeværelse, bryggers samt opmagasinering- / fyrrum.
 
Til villalejligheden hører privat øst- og vestvendt have, begge med solrige terrasser, hvor hhv. morgen - og aftenssolen kan nydes på hver side af ejendommen. Her er gammel beplantning, masser af stedsegrønt og nem at vedligeholde. Endvidere eget drivhus / "testue" samt - cykelskur.
 
Vi glæder os til at byde jer velkomne.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op