FREDENSBORG KONGEVEJ 58A,

2980 KOKKEDAL

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 10.995.000
Ejerudgift pr. md.: 6.496
Boligareal: 277 m²
Grundareal: 6770 m²
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 2 / 3
Byggeår: 1900
Ombygningsår: 1973
Energimærke: B
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-814DC

Stor præsentabel lystejendom velegnet til mange formål i eftertragtet natur

Stor præsentabel lystejendom velegnet til mange formål i eftertragtet natur
 
Nu udbydes den flotte Toftegaard, som er en flot og præsentabel lystejendom med masser af plads fordelt på i alt 4 længer, som er særdeles velpassede og velegnede til mange formål. Udover den store hovedbygning, er der yderligere tre store længer. Den ene er den store staldbygning med stort loft og 14 gode hestebokse, som kan anvendes til mange formål. Derover er der stor erhvervsbygning/kontor til liberalt erhverv/showroom eller lign. med bl.a. pænt toilet/bad, flotte gulve og præsentabelt indgangsparti. Den sidste længe er indrettet til boliglignende formål(ikke godkendt til bolig) og består af 3 gode værelser, stor opholdstue samt køkken og bad - denne længe er særdeles egnet til teenage, au pair eller gæster. Derudover er der tre carporte til biler, maskiner eller lign.
 
Det flotte hovedhus rummer 277 kvm. præsentabel og gennemført istandsat bolig indrettet med flot og indbydende hall med trappeløb til 1. salen. Derudover er der garderoberum samt gæstetoilet. Stor opholdsstue/lounge med stemningsfuld pejs og dobbelte døre til den dejlige have. Den store spisestue er placeret lige ved det eksklusive køkken med alt i hårde hvidevarer i højeste kvalitet samt med adgang til godt bryggers.
 
1. salen rummer to store børneværelser med masser af skabe samt eget lækkert badeværelse med brus. Derudover er der stor luksus forældreafdeling med flotte klædeskabe samt eget lækkert bad med brus og badekar.
 
Den 6.770m2 store grund består af flot indkørsel til den store præsentable gårdsplads, som er omkranset af de flotte bygninger. Derudover er der skøn privat og ugenert have direkte til den dejlige landlige natur.
 
Med denne beliggenhed ligger du lige i smørhullet, omkranset af eksklusive heste-/lystejendomme og smukkeste natur, men samtidig med kort afstand til Hørsholm eller motorvejen, hvor du hurtigt kan komme til København og omegn.
 
Et indbydende landsted velegnet til hjemmeerhverv, repræsentative formål, den store familie eller lignende.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op