MØLLEVÆNGET 24A,

2970 HØRSHOLM

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 18.500.000
Ejerudgift pr. md.: 8.636
Boligareal: 253 m²
Grundareal: 848 m²
Antal plan: 2
Kælder: 159 m²
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 2017
Energimærke: A2015
Tjek Boliglån
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-806DC

Imponerende arkitekttegnet ejendom i international klasse direkte til idyllisk sø

Denne imponerende ejendom er tegnet af Arkitekt Michael Morell, som har skabt denne unikke og skulpturelle ejendom med smukke stringente linjer, lette konstruktioner og masser af lys fra de store panoramavinduer. Ejendommen er i 2018 blevet præmieret af Hørsholm kommune.
 
Ejendommen ligger helt privat og ugeneret for enden af hyggelig og stille vej på dejlig grund direkte til hyggelig sø. Den flotte indkørsel er omkranset af mur og aut. port samt dobbelt garage(opvarmet) som er smukt designet og indpasset i den øvrige ejendom. Ejendommen er desuden forsynet med app-styret videoovervågning.
 
Indvendig er der store lyse og højloftede rum med panoramaudsigt til søen. Overalt er der flotte betongulve som skaber et super eksklusivt præg. Badeværelserne er udført med smukke marmor fliser og eksklusiv sanitet.Det stilfulde køkken er fra Beckermann med lækre hårdehvidevarer fra bl.a. Gaggenau.
 
Via den smukt anlagt atriumgård ankommer du til ejendommens hall, som med sin imponerende loftshøjde, store glaspartier og gennemgående kig, skaber det perfekt førstehåndsindtryk. Herfra er der adgang til den store opholdsstue, som ligger i forskudt etage, hvor udsigten til søen kan nydes fra de store vinduer. Derudover er stort master bedroom med garderobe og eget eksklusivt badeværelse samt tre store børneværelser med eget fælles badeværelse samt garderobe. Fra opholdsstuen er der trappe til ejendommens underetage som indeholder det store eksklusive køkken/alrum - her er der dobbelt loftshøjde i det der er åbnet delvist op til opholdsstuen - endvidere er der udgang til stort lækkert loungeområde samt vidunderlig udsigt til naturen omkring søen.Den øvrige underetage indeholder i øvrigt viktualie-/vinrum, stort bryggers/vaskerum, teknikrum samt god teenage-/au pairafdeling med stort disponibelt værelse med eget badeværelse med brus.
 
En fuldstændig unik ejendom, som er umulig at beskrive med ord og derfor skal opleves.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op

Nyheder