VEDBÆK STRANDVEJ 500,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 15.995.000
Ejerudgift pr. md.: 19.537
Boligareal: 245 m²
Grundareal: 2000 m²
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 2011
Energimærke: A
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-804DC

Eksklusiv og imponerende

Nu udbydes en af områdets markante og stilfulde ejendomme beliggende på den eftertragtede Vedbæk Strandvej med dejlig udsigt til Øresund.
 
Ejendommen er opført i 2011 og fremtræder meget indbydende i international standard med flotte detaljer, materialer i højeste kvalitet, højt til loftet, store rum og stringente linjer. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Strandvejen bag en præsentabel indkørsel og hvidpudset mur. Via dobbelt port er der den lange flotte indkørsel op til ejendommen, som giver en god fornemmelse af denne fantastiske ejendom.
 
De 245m2 er perfekt indrettet med stor præsentabel hall med trappe til 1. sal og gæstetoilet. Hallen er gennemgående og åbner sig op til det store lækre køkken/alrum med spiseplads og udgang til den dejlige ugenerte have og terrasse. Den store lyse opholdsstue har stemingsfuld indbygget pejs og ligger i delvis åben forbindelse til køkkenet. Derudover er der stor spisestue med god plads til store selskaber. Stueplan indeholder desuden godt bryggers/vaskerum ligeledes med udgang.
 
På 1. sal er der stort lyst repos med udgang til altan med flot kig til den indbydende forhave og indkørsel. 1. salen rummer i alt 4 store soveværelser, heraf stor masterbedroom-afdeling med udgang til dejlige stor balkon med smukkeste udsigt Derudover er der adgang til walk-in garderobe og eget badeværelse. Endvidere tre store børneværelser hvoraf det ene har eget bad og de to øvrige værelser deles om et badeværelse.
 
Der er flotte eksklusive sten- og trægulve overalt i ejendommen.
 
Denne indbydende ejendom og udsigt skal opleves.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op