EGEMOSEN 14,

2942 SKODSBORG

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.: 7.282
Boligareal: 170 m²
Grundareal: 900 m²
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 1963
Ombygningsår: 2003
Energimærke: D
SOLGT
Nina Hadkins Carlsson
NINA HADKINS CARLSSON Ejendomsmægler MDE & AU Finansiel Rådgivning nc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 18-203NC

Arkitekttegnet villa med privat fælles strand.

På en idyllisk, lukket villavej i det smukke Skodsborg ligger denne ugeneret og "private" ejendom, som et af de sidste huse på vejen. Her er store gamle træer, et smukt magnoliatræ og lyden af fugle der kvidre. En af naboerne, er "Rolighed" – en naturperle, der ejes af Mærsk, som smukt vedligeholder det private reservat. Foruden naturen omkring ejendommen, kan nævnes Jægersborg Hegn få minutter på cykel derfra, for slet ikke nævne den private strand, som ejendommen har strandret til, blot 200 m derfra.
 
Ejendommen er beliggende på en 900 m2 kuperet grund, opført i 1963 – en byggestil, der må siges, at have fået sin renæssance. Her har arkitekt Holger Tangaa Hansen sat nogle smarte linjer, og ejendommen består i dag af en moderne hvidmalet etplans familievilla med store glaspartier og sorte rammer. Ejendommens gode planløsning og veludnyttede m2 gør, at ejendommens 170 m2, snildt kan konkurrerer med ejendomme på 200+ m2.
 
Du bliver budt velkommen af en rummelig entré med ovenlysvindue, garderobe og gæstetoilet samt får allerede her adgang til ejendommens hjerte - nemlig den smukke stue med sildebensparket, gulv-loft glaspartier samt pejs. Videre ligger "forældreafdelingen" der blev opført i 2003, og består af et stort soveværelse med haveudgang samt et stort badeværelse med både brus og badekar. Børneafdelingen består af 3 store værelser (oprindelig 4 værelser), der alle har sildebensparket, store dør/vinduespartier til haven samt stort badeværelse med brus. Skøn spisestue med et fantastisk lysindfald, der ligger i åben forbindelse til køkkenet. Og til sidst skal nævnes det store, praktiske bryggers, der skaber orden for hele familien, med masser af opbevaringsplads.
 
Huset ligger tilbagetrukket på grunden, så haven føles meget stor, og er naturligvis placeret mod syd. Beplantningen er stedsegrønt med rhododendron og smukke grantræer, således man året rundt er ugeneret af naboer. Endvidere stor, solrig terrasse og ikke mindst en opvarmet swimmingpool, der pt. er "gemt" under en speciallavet træterrasse, der er bygget i 3 løse moduler, afhængig om man vil bruge poolen eller ej.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op