FREDENSVEJ 12,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.: 6.929
Boligareal: 142 m²
Grundareal: 942 m²
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1915
Ombygningsår: 1965
Energimærke: D
SOLGT
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 10-749DC

Unik og charmerende bolig midt i Vedbæk

Nu udbydes denne smukke og velbeliggende bolig, som danner rammen om det mest stemningsfulde hjem, med sjæl og charme, i et af Vedbæks mest eftertragtede villakvarterer tæt på Vedbæk by. Her bor du på en lukket og børnevenlig villavej tæt på de hyggelige lokale butikker, lystbådehavnen og de dejlige sandstrande.
 
Den indbydende bolig er indrettet med et væld af unikke detaljer og har for nylig gennemgået omfattende renovering indvendigt med bl.a to nye badeværelser. Gennem præsentabel entré med indbygget garderobe samt gæstebadeværelse kommer man ind i den stemningsfulde opholdsstue, som byder på masser af hyggelig atmosfære, charmerende karnapper samt hyggelig pejs med indsats. Via dobbelte fløjdøre er der direkte adgang til det hyggelige landkøkken med spiseplads samt udgang til haven og den store overdækkede terrasse. Herudover er der stor masterbedroom afdeling med adgang til eget dejligt badeværelse med brus og vaskesøjle og med dør ud til lille terrasse med ugenert udendørs brus.
 
1. salen består af to hyggelige børneværelser - det ene med altan - samt anvendeligt opbevaringsrum der også kan fungere som hyggelig lege- eller soveværelse for mindre børn. Dertil kommer et stort badeværelse med kar.
 
Huset byder på mange detaljer så som franske messingarmaturer på badeværelserne, messinggreb fra da huset blev opført, høje paneler og smukke radiatorskjulere.
 
Den skønne aflukkede have er den dejligste oase med masser af lys og sol fra morgen til aften, med tre terrasser, hvoraf den ene er delvist overdækket og kan bruges hele året.
 
Dette er en meget sjælden mulighed for at erhverve en af Vedbæks hyggeligste og mest charmerende ejendomme.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op

Lignende boliger

19-936DC
HOLMEVEJ 15, 2950 VEDBæK PRIS: 6.995.000 KR.
19-921DC
LAMPEAGER 2, 2950 VEDBæK PRIS: 6.995.000 KR.