HØSTERKØB BYVEJ 6,

2970 HØRSHOLM

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 14.900.000
Ejerudgift pr. md.: 17.936
Boligareal: 356 m²
Grundareal: 4164 m²
Antal plan: 1
Kælder: 110 m²
Værelser/stuer: 5 / 3
Byggeår: 2017
Energimærke: A2015
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 10-734DC

Imponerende bolig i landlige omgivelser i Høsterkøb

I det eftertragetede og idylliske Høsterkøb omgivet af den skønneste kuperede natur, 15 min fra København ligger dette moderne country home fra 2016 med egen sø i haven. Med Rudeskov som nabo, Høsterkøb skole lige om hjørnet, omringet af de bedste ridefaciliteter, samt 5 min. til indkøb i Hørsholm, bliver beliggenheden ikke bedre.
 
Du ankommer til den store hvide ejendom via en stor indkørsel med plads til gæste parkering, dobbelt muret carport, samt kig til naturen.
 
Du bydes velkommen i den store hall med loft til kip, ovenlys og gæstetoilet - hallen ligger centralt i ejendommen og giver adgang til fløjen med værelserne og de store stuer/alrum. Via dobbelte fløjdøre er der adgang til den store spisestue med loft til kip, ovenlys samt udsigt over haven. Familiens samlingspunkt er det store lækre Multiform køkken med spiseafdeling og udgang til dejlig overdækket terrasse. Den store opholdsstue ligger i delvis åben forbindelse til køkken/ alrummet, her kan man nyde naturen fra de mange vinduespartier, der er udgang til stor overdækket terrasse. Den store master bedroom afdeling med blødt tæppe, består af stort soveværelse, lækker Poliform walk-in garderobe og et stort stilfuldt badeværelse med italienske fliser, dobbelt vask, fritstående kar og brus.
Værelsesfløjen består af fem store værelse, som i dag er indrettet som kontor, stue med dobbelte skydedøre samt tre 20 kvm. værelser med hems. 2 af værelserne har adgang til fælles walk-in garderobe med vask. Herudover er der til værelserne er der stort fælles badeværelse med brus.
Herudover er der en hverdagsentre med skabsvæg og direkte adgang til carporten.
 
Kælder/underetageDen store underetage består af et stort multirum, særdeles egnet til fitness, hobby og lign. Derudover er der 2 værelser med vinduer, flot vinkælder, vaskerum, badeværelse samt 1 opbevaringsrum.
 
Overalt i ejendommen er der anvendt de ypperste materialer i højeste kvalitet, italienske fliser, Multiform og Poliform inventar, Dornbracht armaturer, Gaggenau hvidevarer, IHC anlæg og indbyggede højttaler. Alt sammen er med til at give ejendommen et spændende og stilfuldt præg.
 
En sand liebhaver ejendom, hvor den gode stil, masser af plads og det funktionelle går op i en højere enhed.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op