SANDBJERGVEJ 22B,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Fritidshus
Kontantpris: 7.950.000
Ejerudgift pr. md.: 4.531
Boligareal: 74 m²
Grundareal: 2885 m²
Antal plan: 2
Kælder: 20 m²
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1938
Ombygningsår: 1994
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 10-719DC

MOUNTAIN LODGE UDEN BOPÆLSPLIGT / PROJEKT

I det naturskønne Sandbjerg ligger denne fantastiske bolig UDEN BOPÆLSPLIGT. Her har du mulighed for at til-/ombygge så du i alt kan få ca. 240 etagemeter. 
 
Ejendommen er højt placeret på den mest fantastiske grund - med den mest imponerende panoramaudsigt over et af landets smukkeste områder. Udover den smukke udsigt så er ejendommen helt unik, da den er uden bopælspligt, hvilket gør den særligt interessant for udenlandsdanskeren som søger en feriebolig i Danmark, men ønsker en central placering tæt på København og lufthavnen og med en beliggenhed, som sjældent kan opleves i Danmark.
 
Fra den store svævende terrasse er du højt over trætoppene og har 180grader fri udsigt så langt øjet rækker, med Øresund i det fjerne. Den kuperede grund ender direkt i den fredede Maglemose, hvor der er et rigt natur og dyreliv med råvildt og rovfugle.
 
Selve ejendommen rummer en charmerende og gedigen bolig, som er særdeles egnet til familien som er hjemme på ferie på alle tider af året og som ikke ønsker at sidde i et mørkt sommerhusområde om vinteren. Med denne beliggenhed er man tæt på en dukkert i Øresund, en middag på Rungsted Havn eller en shoppetur i København.
 
Der er mulighed for at til-/ombygge ejendommen så bolig arealet kan øges til min. 120m2 plus 120m2 underetage(det vil kræve en tilladelse/dialog med kommunen i forhold til projektet)
 
Så søger I en helt unik feriebolig i et af landets mest eftertragtede områder tæt på København og Øresund så book en fremvisning med det samme.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op