LINDEVANGSVEJ 14A,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.: 7.021
Boligareal: 231 m²
Grundareal: 1098 m²
Antal plan: 3
Kælder: 76 m²
Værelser/stuer: 3 / 2
Byggeår: 1947
Ombygningsår: 1976
Energimærke: E
SOLGT
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 10-713DC

Karakterfuld og herskabelig

Karakterfuld og herskabelig
 
Eksklusiv liebhavervilla beliggende på stor skrående sydvestvendt og ugenert grund med åbent kig og direkte adgang til Caroline Mathilde Stien og skoven. Ejendommen ligger højt på den eftertragtede og og lukkede villavej, hvorfra der er kort afstand til indkøb, natur og Øresund.
 
Via lang præsentabel indkørsel ankommer du til den spændende og markante bolig som rummer flere dejlige stuer og mange gode lyse værelser. De mange kvm. er indrettet med forstue med garderobe og direkte adgang til den imponerende pejsestue med fritliggende bjælker og flot trappe til 1. sal. Fra pejsestuen er der adgang til husets hjerte som er det store lyse alrum, som er indrettet med stilfuldt køkken og meget stor spisestue med udgang til den store solrige terrasse med markise og nedgang til haven. Derudover er der godt kontor/herreværelse samt gæstetoilet med brus.
 
1.sal er indrettet med stort møblerbart repos, som er ideelt til arbejdsrum eller som fællesrum til børnene hvor de kan være kreative og slappe af. Stort forældresoveværelse med walk-in garderobe.  To gode børneværelser samt stort badeværelse med brus og kar.
 
Den store kælder er indrettet med vinkælder, vaskerum med direkte udgang til haven samt 2 disponible rum.
 
Den dejlige have er velanlagt med gammel beplantning og æbletræer samt direkte adgang til Caroline Mathilde stien og den hyggelige skov.
 
En spændende og karakterfuld bolig til den kræsne køber.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op