VEDBÆK STRANDVEJ 333A,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 11.800.000
Ejerudgift pr. md.: 14.568
Boligareal: 292 m²
Grundareal: 1517 m²
Kælder: 86 m²
Værelser/stuer: 3 / 3
Byggeår: 1937
Energimærke: E
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 10-531DC

Engelsk landstil tæt på Øresund

Denne markante ejendom rummer 378 etagemeter klassisk bolig, beliggende i egen skøn park med smukke store rhododendron, dejlig pool samt skøn udsigt til skoven og den fantastiske kuperede natur. Derudover er der kort gåafstand til den maritime stemning på Vedbæk havn og strand.
 
Boligen rummer en imponerende opholdsafdeling med sildebensparket, synlige loftsbjælker og muret pejs samt flot trappeløb til 1. sal og nedgang til underetagen. Via dobbelte fløjdøre er der adgang til den flotte spisestue med plads til de store middagsselskaber. Fra de to stuer er der udgang til stor balkon/terrasse med den flotteste udsigt til skoven, hvor der er god plads til grill, middage og afslapning. Det store køkken rummer spiseplads og ligger i direkte forbindelse til spisestuen, som gør det nemt at etablere stort spisekøkken/alrum. 
 
Den rummelige 1. sal er indrettet med tre store lyse soveværelser(opr. 5) samt to badeværelser - fra flere af værelserne er der vidunderlig udsigt til skoven.
 
Den store underetage rummer flere gode rum - bla. den store hyggelig stue med muret pejs og udgang til dejlig terrasse med stemningsfuld pool. Derudover er der perfekt tempereret vinkælder med murede vinreoler med plads til mange flasker. Underetagen byder endvidere på stort vaskerum, depotrum/værksted samt badeværelse med brus. 
 
Den 1.517m2 store parklignende grund skråner mod skoven og er smukt beplantet med store solitære træer og store frodige rhododendron. Via automatisk port ankommer du til præsentable gårdsplads med plads til flere biler, dobbelt carport samt muret garage med aut. port.
 
Udover kort afstand til strand, havn og skov, så er der heller ikke langt til Vedbæk Skole og butikslivet i centrum af byen. 
 
Denne spændende og utraditionelle bolig rummer en masse muligheder og har god plads til den store familie.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op

Lignende boliger

19-931DC
TRøRøDVEJ 14, 2950 VEDBæK PRIS: 11.900.000 KR.