SLOTSGADE 4,

3480 FREDENSBORG

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.: 8.406
Boligareal: 278 m²
Grundareal: 1386 m²
Antal plan: 3
Kælder: 132 m²
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1904
Ombygningsår: 1967
Energimærke: D
SOLGT
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 10-461DC

Markant palæ med royale undertoner

Det smukke og elegante palæ er beliggende på den mest mondæne adresse i Fredensborg, med Fredensborg Slot og slotspark for enden af vejen. 
 
Ejendommen blev opført i 1904 af datidens største kongelige skuespiller, Oluf Poulsen og danner rammen om en særdeles herskabelig bolig. Beliggenheden er noget af det mest eftertragtede i Fredensborg, tæt på Fredensborg Slot, Slots parken og den herlige natur omkring Esrum Sø.
 
I dag fremtræder ejendommen som et moderne og gennemført renoveret hjem med en sjælden set detaljerigdom, hvor alle de smukke og originale detaljer er velbevaret. Alle stuer og væreler er højloftede med smuk stuk og flotte lyse plankegulve samt med et fantastisk lysindfald fra de smukke høje palævinduer.
 
Du bydes velkommen i den præsentable hall med smuk trappe til 1. salen. Den højloftede opholdsstue med lys karnap og stemningsfuld kamin ligger en suite via dobbelte franske fløjdøre til den store spisestue. Hyggeligt nyt køkken som matcher ejendommens klassiske stil perfekt. 1. salen rummer mange skønne værelser samt nye smagfulde luksus badeværelser.
 
Derudover er der en stor og anvendelig kælder med flere disponible rum samt direkte adgang til stor garage med aut. porte og plads til 3 biler.
 
Den skønne opvoksede grund omkranser ejendommen med fin og gamle beplantning samt stor solrig terrasse med udgang fra spisestuen.
 
Ejendommen er fornyet med nyt tag, varmekilde og kobbertagrender.
 
En helt fantastisk og gennemført herskabsbolig, som sjældent kan opleves tilsvarende.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op