KONG GEORGSVEJ 21A,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.: 11.086
Boligareal: 284 m²
Grundareal: 17035 m²
Antal plan: 3
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1900
Ombygningsår: 2001
Energimærke: D
SOLGT
Bo Levisen
BO LEVISEN bl@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 10-328BL

Enestående landsted i engelsk Cottage-stil

Sublimt landsted, beliggende i egen park, samt mulighed for fold til heste(kun 1,5 km fra Vedbæk centrum, skoler, Øresund mv.) på sidevej til Strandvejen mellem Vedbæk og Rungsted.
 
Ejendommen, som er opført i 1900 og væsentligt om- & tilbygget i 2000, har sjældent været udbudt i fri handel. Grunden består af ca. 7.000m2 park direkte til smuk sø og ca. 11.000m2 mark, med adgang til skov.
 
Via landlig privat fælles vej ankommer man til ejendommens eldrevne porte med indkørsel præsentabel og flot anlagt gårdsplads med dobbeltgarage med eldrevne porte samt evt. staldanlæg eller mulighed for indretning af liberalt erhverv el. Endvidere stort loftrum.
 
Den flotte hovedejendom består af flot indgangsparti med dobbeltdør til rummelig entre, videre til smuk hall med ovenlys og flotteste trappeforløb til 1.sal. Forskudt 3 trin ned til højloftet opholdsstue med pejs fra Philip Pejse, store vinduespartier med smukkest udsigt over parken og dobbelt glasdør til stor sydvendt, brolagt terrasse. Fra opholdsstue åbent til spisestue med indbygget ildsted/brændeovn, stor karnap med sprossede vinduespartier og dobbelte glasdøre til brolagt syd - og vestvendt terrasseområde. Skønt landkøkken med spiseplads og lille vinkælder og spændende glasparti til hall. Fra hall yderligere adgang til rummeligt kontor/gæsteafdeling med stort brusebadeværelse. Egen indgang samt bryggers/vaskerum.
 
1.sal rummer 4 værelser samt stort badeværelse.
 
Ved terrassen er der den hyggeligste overdækkede veranda med læ og stemningsfuldt ildsted/brændeovn - ideelt til at forlænge sommeraftenerne med BBQ og gæster, hvorfra den skønne udsigt til parken kan nydes.
Med den nære beliggenhed til Vedbæk centrum, havn, strande og skoler m.v., er ejendommen velegnet for den natur- og hesteinteresserede familie med ønske om nærhed til alle faciliteter.
I det hele taget en ejendom opført i bedste materialer og i spændende arkitektur, som samlet er i en meget sjælden kvalitet, med en stemning af park- & landejendom på en og samme tid, tæt på by og infrastruktur.
 
En sjælden udbudt ejendom, som skal opleves

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op