TRØRØDVÆNGET 12,

2950 VEDBÆK

Boligtype: Ejerbolig / Villa
Beskrivelse: Villa, 1 fam.
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.: 12.847
Beliggenhedsby: Trørød
Boligareal: 434 m²
Grundareal: 2603 m²
Antal plan: 3
Kælder: 98 m²
Værelser/stuer: 11 / 3
Energimærke: E
SOLGT
Daniel Carlsson
DANIEL CARLSSON Indehaver/Ejendomsmægler & Valuar MDE dc@carlssonliving.dk
Baneskellet 3 2950 Vedbæk 70 70 10 45

Sagsnr. 10-236DC

Unik ejendom, som ikke kan beskrives med ord

__________________________________________


<b>Unik ejendom, som ikke kan beskrives med ord...</b>

Denne eventyrlige og unikke ejendom på 434m2 rummer en storhed og detaljerigdom, som sjældent ses. Alle rum byder på nye spændende oplevelser og sanseindtryk, som gør det umuligt at beskrive i detaljer.

Smuk hall med svungen trappe til 1. sal, hvor der er stort børneværelse, som kan deles i 2. Smukt og stemningsfuldt badeværelse med kar og eksklusive klinker fra Made A Mano. Hyggeligt værelse til au-pair eller gæster. Imponerende og atmosfærefyldt opholdsstue med loft til kip og hyggelig muret pejs. Stort kontor/herreværelse med udsigt til den store parklignende have. Lys havestue/orangeri med døre ud til den store terrasse og lækket gulv i italiensk lavasten. Via anrettergangen med originale skabe, ligger det fantastiske snedker køkken-/alrum med med god plads til kreation af store festmiddag. Spiseafdelingen ligger i forskudt niveau med dør til terrassen samt stemningsfuld brændeovn. Via mellemgang med hyggelig bibliotek/musikstue ligger den indbydende spisestue med brændeovn og plads til store middagsselskaber, hvorfra udsigten over haven kan nydes. Fra mellemgangen er der opgang til "tårnværelset", som er det hyggeligste værelse og stemningsfulde værelse, perfekt til det forkælede barn. Derudover er der stort forældresoveværelse, ligeledes med egen trappeopgang. Fra køkken/alrummet er der separat afdeling med egen indgang, stort soveværelse, påklædningsværelse/garderobe samt endnu et eksklusivt badeværelse med brus og smukke klinker fra Made A Mano.

Kælderne er meget anvendelig og består af 98m2 med mange gode disponible rum, bl.a. vaskerum med udgang til haven, når tøjet skal hænges til tørre.

Hele ejendommen omkranses af den smukke parklignende have på 2.603m2, med smuk gammel beplantning og kuperet terræn.

Kvarteret er et af Trørøds mest eftertragtede, da det grænser direkte op til skoven, i kort afstand til Frydenlund Slots æble-/pæreplantage, Øresund samt indkøbsmuligheder.

<b>Denne villa og den stemning som møder en, skal opleves og ikke beskrives</b>


Energiklasse: E, jfr. Energimærkningen på ejendommen
  

Læs hele beskrivelsen ▾
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op