VORDINGBORGGADE 78, 3 TV

2100 KØBENHAVN Ø

Boligtype: Ejerbolig / Lejlighed
Beskrivelse: Ejerlejlighed
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.: 2.623
Boligareal: 70 m²
Værelser/stuer: 2 / 0
SOLGT
Baneskellet 3 2950 Vedbæk

Sagsnr. 10-001

________________________________________________


Marina & shopping ved fremtidens Østerbro

Charmerende klassiker med herskabelige undertoner, tæt på shopping, den hyggelige Marina og populære cafeér.

Klassisk ejendom fra 1913 med flot nyrenoveret trappeløb, renoveret facade og dejlig solrig gårdhave. Ejendommen ligger på charmerende ensrettet gade med flotte ejendomme og allé træer, som skaber en rigtig Pariserstemning.

Lejligheden fremstår yderst flot og indbydende med mange smukke detaljer, f.eks. ekstraordinært højt til loftet, originale rosetter, flotte plankegulve, høje paneler samt fransk altan. Lejligheden er rigtigt godt indrettet, med minimal spildplads. Via den flotte trappeopgang, kommer du ind i præsentabel entré med stemningsfuldt lysindfald. Eksklusivt badeværelse med stor seperat bruseniche, hængetoilet, granitbord, samt armaturer designet af Arne Jacobsen(VOLA). Charmerende køkken med mørk bordplade, elementer i hvid højglans med fasetter samt alt i hårdehvidevarer. Stor stue i direkte forbindelse med spisestue i vinkel med høje paneler og fransk altan. Stort soveværelse med masser af plads til garderoben og skrivebordet.

Der er beo-link samt IHC styret lysdæmper i alle rum. Stort anvendeligt loftrum samt cykelkælder.

Lejligheden ligger få meter fra Nordhavnen og Marinaen, som er et område i fokus, hvor der planlægges at udbygge Østerbro med ekskluisive boliger og rekreative områder, som det er set på Islands Brygge og Tuborg Havn.

Det perfekte køb til den kræsne køber

Læs hele beskrivelsen ▾
Book fremvisning
Byt din bolig
Ring mig op